uitnodigingskaarten maken

Uitnodiging maken

Ben je jarig en hou je nog een feestje? Stuur dan de meest originele uitnodigingskaarten via kaarten.nl. Een originele uitnodiging maken was nog nooit zo eenvoudig. Voor het eerst op kaarten.nl? Kies je kaart, maak een account aan en verstuur je eerste kaart gratis!

Altijd 30% korting op een set uitnodigingskaarten. Gebruik de actiecode KAARTEN30.

maak je uitnodigingskaart

stappen voor kaarten

meer knop


Wanneer stuur je een uitnodigingskaart?

Uitnodigingskaarten verstuur je vaak wanneer je feestje houd. Ben je bijvoorbeeld jarig geweest of wordt je nog jarig, dan kun je eenvoudig via kaarten.nl de meest originele kaarten versturen naar vrienden en familie. Op een uitnodigingskaart vermeld je altijd een locatie en tijd waarop gasten verwacht worden. Nemen de activiteiten de hele dag in beslag? Dan kun je er ook nog voor kiezen om de agenda van die dag te vermelden op de uitnodigingskaart. Naast de collectie kaarten die wij bieden kun jij ook je eigen kaarten ontwerpen. Kies dan voor “eigen ontwerp” en maak je gepersonaliseerde kaart eenvoudig en snel in onze editor. Heb je binnenkort een bruiloft, housewarming, eerste communie of kinderfeestje? Maak je uitnodiging nog leuker met aan kaart van kaarten.nl.

Een aantal momenten waarop je een uitnodigingskaart verstuurd:
- Babyshower
- Geslaagd
- Kinderfeestjes
- Bedrijfsfeest
- Vrijgezellenfeest
- Trouwkaarten
- Verjaardagsfeest
- Communie
- Afscheidsfeest
- Nieuwe zaak
- Huwelijksjubileum

Uitnodigingskaarten van kaarten.nl

Kaarten.nl wil het voor je zo eenvoudig en voordelig mogelijk maken bij het bestellen van originele uitnodigingskaarten. Daarom heb je in vier stappen ook de meest leuke kaarten klaar om verstuurd te worden. Bestel je kaarten pers stuk, dan versturen wij de kaart direct voor je. Een set van 10 of 30 stuks sturen we eerst naar je thuis.
In onze editor maak je de kaarten precies zoals jij wil. Versieringen, cijfers en kaders zijn een aantal voorbeelden hoe jij je kaarten kan personaliseren.
Ben je voor het eerst op kaarten.nl? Kies je kaart, meld je aan en verstuur je eerste uitnodigingskaart gratis.

Schrijf een review


Submit your review
* verplichte velden

Uitnodigingskaarten SKU UPC Model

Begin deze week heb ik een aantal uitnodigingen verstuurd voor mijn housewarming. Ik heb de eerste reacties al binnen super! Bedankt!!

Jan 11, 2013 by Annemarie

Begin deze week heb ik een aantal uitnodigingen verstuurd voor mijn housewarming. Ik heb de eerste reacties al binnen super! Bedankt!!


5.0 5.0 1 1 Begin deze week heb ik een aantal uitnodigingen verstuurd voor mijn housewarming. Ik heb de eerste reacties al binnen super! Bedankt!! Uitnodigingskaarten