De header voor verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten eenvoudig online bestellen

Echte verjaardagskaarten eenvoudig en voordelig bestellen? Dat kan bij kaarten.nl. Feliciteer familie en kennissen met de leukste felicitatie kaarten. Ga aan de slag met een ontwerp uit ons assortiment of creëer je persoonlijke verjaardagskaart met je eigen foto.

Verstuur je eerste kaart gratis. Gebruik de actiecode KAARTENNL.

stappenplaan voor kaarten

meer knop


Verjaardagskaarten bestellen bij kaarten.nl

Op kaarten.nl kun je eenvoudig en voordelig kaarten bestellen. Je kunt per stuk of in sets van 10 of 30 verjaardagskaarten bestellen. Losse kaarten versturen we direct voor je. Kies uit een van de ontwerpen hierboven of maak je eigen felicitatiekaart.

Verjaardagskaarten

De verjaardag is een dag waarop we vieren dat we een jaar ouder zijn. Een verjaardagskaart is een leuke manier om iemand te feliciteren en te laten zien dat je die gene niet bent vergeten. Bij kaarten.nl kun je snel en eenvoudig een persoonlijke verjaardagskaart maken. Bent je iets minder creatief? Dan kun je natuurlijk ook kiezen uit een van onze ontwerpen.

Geschiedenis van de verjaardagskaart

De wenskaart is altijd een dure aangelegenheid geweest. Verjaardagskaarten waren duur en iedere kaart werd met de hand bezorgd. Aan het einde van de 19e eeuw werd de machinale kaartprodcutie geïntroduceerd. Hierdoor werden kaarten goedkoper en dus ook toegankelijker voor iedereen. Naast een leuke persoonlijke tekst zie je tegenwoordig ook steeds vaker grappige afbeeldingen op de verjaardagskaart. Heb je dus moeite met het schrijven van een originele tekst? Kies dan voor een visuele kaart die al leuk en persoonlijk is zonder veel tekst.

Naast een normale verjaardag bereikt iedereen een aantal mijlpalen in het leven. Zo kennen we de term halve abraham/sarah wanneer iemand 25 jaar wordt en abraham/sarah wanneer iemand 50 jaar wordt. Deze termen komen voort uit een Bijbelse tekst, het evangelie naar Johannes. In de tekst staat een stukje “Gij hebt geen vijftig jaar, en hebt Gij Abraham gezien?”. Vaak wordt ook wel gezegd dat iemand van 50 jaar dezelfde levenswijsheid en waardigheid moet bezitten als Abraham. Abraham was getrouwd met Sarah, daarom worden vrouwen ook Sarah genoemd zodra ze 50 worden. Halverwege de vorige eeuw werd voor de vrouwen “Sarah” pas ingevoerd. Daarvoor was het voor hun ook Abraham.

Bij kaarten.nl bieden we je ook de mooiste collectie  abraham en sarah verjaardagskaarten. Stuur de Sarah of Abraham de leukste en origineelste felicitatiekaart via kaarten.nl.

Verjaardag

Het vieren van een verjaardag wordt al heel lang gedaan. Van oudsher worden al kaarsjes op de taart gedaan voor het verdrijven van demonen. In Denemarken wordt bijvoorbeeld de vlag uitgehangen wanneer iemand jarig is. Ieder land heeft zo zijn eigen tradities. In Nederland is het bijvoorbeeld gebruikelijk om de jarige een kaartje te sturen met een persoonlijke boodschap. Op kaarten.nl kun je eenvoudig persoonlijke verjaardagskaarten versturen naar de jarige.

Schrijf een review


Submit your review
* verplichte velden

Verjaardagskaarten SKU UPC Model

Handige site om je eigen verjaardagskaarten te maken. Aanrader!

Apr 15, 2013 by barry

Handige site om je eigen verjaardagskaarten te maken. Aanrader!


Mijn verjaardagskaartje is zo leuk geworden! Ik had nog een hele foute foto van mijn vriendin, en die heb ik gebruikt op het kaartje. Het was niet duu

Jan 05, 2013 by Katinka

Mijn verjaardagskaartje is zo leuk geworden! Ik had nog een hele foute foto van mijn vriendin, en die heb ik gebruikt op het kaartje. Het was niet duur en precies op haar verjaardag bezorgd. Leuk dat er toch nog zulke goede bedrijven zijn!


Op het laatste moment nog een leuk kaartje kunnen sturen naar mijn vader. En dat ook nog voor een mooie prijs! Erg tevreden.

Jan 04, 2013 by Saskia

Op het laatste moment nog een leuk kaartje kunnen sturen naar mijn vader. En dat ook nog voor een mooie prijs! Erg tevreden.


5.0 5.0 3 3 Handige site om je eigen verjaardagskaarten te maken. Aanrader! Verjaardagskaarten